Termíny kurzů 2024/2025

Pro sezonu 24/25 jsme připravili novou odlehčenou podobu. Jako víkendovou dvoudenní verzi jsme nechali vlajkovou loď úspěšné výroby a to kurz Výroba sýrů a pro domácí sýraře kurz Sýry doma.

A přidali jsem tématicky zaměřené jednodenní/sobotní kurzy s větším důrazem na praxi. Vyberte si právě ten Váš.

Požadavek na Dárkový poukaz zaškrtnete v přihlášce. Můžete vybrat i možnost "Dárkový poukaz bez termínu".

  • 26.,27.10.2024 Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích (3800.-)  -PROBĚHLO-
  • So 16.11.2024 Bochníky - tvrdé zrající sýry - Gouda, Čedar, Ementál a další (2300.-)
  • So 30.11.2024 Hnětené/Tažené sýry - Mozzarella, Korbáčky aneb Nitě, Parenica, Burrata i zrající Provolone nebo Kaškaval a další (2300.-)
  • So 11.1.2025 Sýry do nálevů - Balkán, Feta, Bryndza, Mozzarella a další, výroba a příprava nálevů (2300.-)
  • 25.,26.1.2025 Sýry doma a další výrobky z mléka (2800.-)
  • 8.,9.2.2025 Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích (3800.-)
  • So 22.2.2025 Bochníky - tvrdé zrající sýry - Gouda, Čedar, Ementál a další (2300.-)
  • So 8.3.2025 Sýry na gril a do udírny - Holoumi, Panýr, Camembert, Parenica a další (2300.-)
  • So 22.3.2025 Jogurty, Zákysy, Kefír, Tvaroh - kvalita, trvanlivost, zdraví (2300.-)
  • 5.,6.4.2025 Výroba sýrů - kompletní technologie v 9 krocích (3800.-)
  • So 26.4.2025 Plísňáky - bílé, šedé, modré i oranžová kvasinka. Camembert/Hermelín/Brie, Niva/Gorgonzola/Roquefort, Romadur/Tvarůžky, Crottin a další zástupci. (2300.-)
  • 8.-11.5.2025 Sýry 4 dny - komplet (4900.-)

Dárkový poukaz odesíláme jako tiskové podklady na mail ve formátu .jpg a ve wordu.

Nebo pokud požadujete jako doporučený dopis na Vaši adresu.

Přihláška na kurz:

Vyberte kurz:*
Jméno a příjmení:*
Adresa / Fakturační adresa:*
e-mail:*
Telefon:*
Počet dalších přihlašovaných osob:*
Jména dalších přihlašovaných osob:
Mám dárkový poukaz číslo:
Chci dárkový poukaz:
Dárkový poukaz potřebuji do:
Zpracovávám mléko (nemusíte vyplňovat, jen nám to může pomoci při plánování programu):
Poznámka k přihlášce: